Holly Warlick Wife: Bio, Wiki, ålder, längd, lön och nettovärde - Kända Människor I Usa (2024)

Kända Människor I Usa

Holly Warlick Biografi

Holly Warlick är en amerikansk högskolebasketstränare och tidigare huvudtränare för Tennessee Lady Volunteers efter att ha ersatt huvudtränaren Pat Summitt före säsongen 2012–13 och innehaft positionen fram till slu*tet av säsongen 2018–19. Warlick, en kvinnlig baskethall av berömmelse, var en assistent på den tidigare Tennessee-tränaren Pat Summitts personal under 27 säsonger. Hon är också en före detta Tennessee-spelare vars tröja nr 22 hänger från takbjälkarna i Thompson-Boling Arena.


Holly Warlick Age

Warlick är 62 år sedan 2020 . Hon föddes den 11 juni 1958 i Knoxville, Tennessee, Amerikas förenta stater . Hon firar sin födelsedag den 11 juni varje år. Hennes stjärntecken är Gemini.


Holly Warlick Höjd

Warlick verkar vara ganska hög i storlek om hennes foton, relativt hennes omgivning, är något att gå med. Uppgifter om hennes faktiska längd och andra kroppsmått är emellertid för närvarande inte offentligt tillgängliga. Vi håller koll och kommer att uppdatera denna information när den är ute.

Holly Warlick Education

Warlick tog sin kandidatexamen i marknadsföring från Tennessee 1981 och sin magisterexamen i atletisk administration från Virginia Tech 1983.

Holly Warlick Family

Warlick har en syster vid namn Marion Ferrill som är 67 år gammal. Hennes förälders namn är Fran Warlick. Inte mycket information är offentligt tillgänglig om Hollys familj, men vi håller koll och kommer att uppdatera det här avsnittet med mer information.


Holly Warlick fru

Holly är gift med Susan Patton, dock gillar hon att hålla sitt personliga liv privat, så information om hennes gift liv är inte tillgänglig. Denna information kommer dock att uppdateras så snart den är tillgänglig.

Holly Warlick Fakta och kroppsmätningar

Här är några intressanta fakta och kroppsmått som du inte vill missa om basket tränare Holly.

vem är keesha skarp gift med

Holly Warlick Wiki

  • Fullständiga namn: Frances Hollingsworth Warlick
  • Kön: Kvinna
  • Yrke : Basket tränare
  • Nationalitet : Amerikansk
  • Ras / etnicitet : Vit
  • Religion : Okänt
  • Sexuell läggning: Hetero

Holly Warlick födelsedag

  • Ålder: 61 år gammal från och med 2019
  • Födelsedatum: 11 juni 1958
  • Födelseort: Knoxville, Tennessee
  • Födelsedag: 11 juni
  • Stjärntecken: Gemini

Warlick familj och förhållande

  • Fars namn: Inte tillgänglig
  • Moders namn: Fran Warlick
  • Syskon: 1 syster
  • Gift?: Inte tillgänglig
  • Make: Inte tillgänglig
  • Barn: Ingen

Warlick kroppsmått

  • Höjd / Hur lång ?: Inte tillgänglig
  • Vikt: Inte tillgänglig
  • Ögonfärg : brun
  • Hårfärg : Blond

Warlick nettovärde och lön

  • Yrke: Basket tränare
  • Nettovärde: 1 miljon dollar - 5 miljoner dollar
  • Lön: 690 000 $

Warlick House and Cars

  • Bostadsort : ANVÄNDNINGAR
  • Bilar : Bilmärke ska uppdateras

Holly Warlick Lön

Warlick som tidigare huvudtränare för Lady Volunteers under säsongen 2018-2019, fick en lön på 665 000 $ 2018, och år 2019 ökade hennes lön till 690 000 $.


Holly Warlick Nettovärde

Hollys nettovärde beräknas uppgå till mellan 1 och 5 miljoner dollar . Detta inkluderar hennes tillgångar, pengar och inkomst. Hennes främsta inkomstkälla är hennes karriär som basketcoach. Genom sina olika inkomstkällor har Holly kunnat samla lycka men föredrar att leva en blygsam livsstil.

Holly Warlick-kontrakt

Tennessee-kvinnans basketbollstränare Warlick fick en förlängning på tre år samt en höjning på 25 000 dollar. Informationen tillkännagavs av den atletiska regissören Phillip Fulmer att Warlicks kontrakt nu löper fram till säsongen 2021-22. Warlicks avtal skulle löpa ut i slu*tet av säsongen 2018-19.

Avtalsvillkoren var om Tennessee skulle avskeda Warlick utan anledning någon gång före den 31 mars 2020, skulle skolan vara skyldig henne en tredjedel av de pengar hon skulle ha tjänat fram till kontraktets 30 april 2022, utgångsdatum.


Om Warlick avskedas utan anledning från april 2020 till mars 2021 skulle skolan vara skyldig henne 690 000 dollar.

Holly Warlick USA Basket

Warlick vågade ut till San Juan, Puerto Rico för att delta i 1979 Pan American Games. USA-gruppen vann sina första fem matcher för att gå vidare till guldpriset, men konfronterade ändå Kuba i det sista och förlorade 91–86 för att ta silverdekorationen. Warlick spelade in sju hjälp för gruppen.



Holly Warlick Wife: Bio, Wiki, ålder, längd, lön och nettovärde - Kända Människor I Usa (1)

Den nationella gruppen som talade till USA hade inte vunnit ett världsmästerskap sedan 1957. 1979 hölls världsmästerskapen i Seoul, Sydkorea. Warlick var en av tolv spelare i truppen. I öppningen mot Sydkorea stördes USA-gruppen; de konfronterade vid den tidpunkten Italien och hade en nästan katastrof och vann 66–64. I det senaste spelet mötte USA Kanada, som inte hade förlorat. Med 4–1-rekordet behövde USA inte bara vinna men det förväntades med över 13 fokus för att verifiera guldet. USA slu*tade vinna med 16. Warlick anlände till mittpunkten på 1.0 fokus per spel.

Warlick valdes till att vara en individ från gruppen som talade till USA vid OS 1980, men ändå gick gruppen inte på grund av den olympiska svartlistan 1980. Gruppen gick 6–1 i olympiska kvalspel, med Warlick som fick 1,3 fokus per spel, tillsammans med elva hjälp, näst mest i gruppen.

Laddar ... Laddar ...

Mercedes Russell med mentorn Holly Warlick efter World University Gold Award-spelet i Sydkorea.

Warlick valdes till att vara biträdande mentor för USA-gruppen vid World University Games som hölls i Seoul, Sydkorea 5–13 juli 2015. Gruppen dominerade var och en av de sex matcherna, inklusive titelspelet mot Kanada. I de första 75% var spelet mycket nära med fyra slipsar och fyra blyförändringar, men i det fjärde sprängde USA för 34 fokuser för att dra ut till en enorm ledning och vann gulddekorationen 82–63.

Holly WarlickCoaching

1981 testade Warlick på college på magisternivå vid Virginia Tech och förvandlades till en associerad mentor med Virginia Tech Hokies dambollgrupp. Warlick tog examen med en M.S. i den atletiska organisationen 1983, med hennes förslag med titeln Public Relations Guide to Promote the College Female Athlete. Warlick var då associerad mentor i Nebraska från 1983 till 1985.

Warlick gick med i Tennessee som kollega b-ball mentor 1985. Hon fick ledande tränarposition för säsongen 2012–2013 trots att Summitt medgav att Warlick hade 'gjort sin huvudsakliga del' sedan Summitt upptäckte Alzheimers infektion i augusti. 2011. Warlick körde Lady Vols till SEC 2012–13 ordinarie säsongstitel. Den 9 mars 2014 instruerade Warlick Lady Vols till deras sjuttonde SEC-turneringsmästerskap genom att krossa Kentucky 71–70.

dolly castro före och efter operationen

Warlicks träningsdebut var en olycka 80–71 för Chattanooga Lady Mocs i Chattanooga den 9 november 2012. Under sitt första år som ledande tränare hade gruppen ett rekord på 27 framgångar och 8 olyckor. WBCA upplevde den här presentationen genom att välja henne till Maggie Dixon Award, som tilldelas mentorn med bästa utförande under deras nyår som ledande tränare. Warlick avslu*tades den 27 mars 2019 av den atletiska regissören Phillip Fulmer.

Vanliga frågor om Holly Warlick

Vem är Holly Warlick?

Holly är en amerikansk college-basketutbildare som har blivit den främsta tränaren för de frivilliga kvinnorna i Tennessee.

Hur gammal är Holly Warlick?

Holly föddes den 11 juni 1958 i Knoxville, Tennessee.

Hur lång är Holly Warlick?

Warlicks information om den exakta höjden hon står på är ännu inte tillgänglig.

Är Holly Warlick gift?

Holly gillar att hålla sitt personliga liv privat, så information om hennes dejtingsliv är inte tillgänglig. Det är därför inte känt om hon är gift eller har några barn. Denna information kommer dock att uppdateras så snart den är tillgänglig.

Hur mycket är Holly Warlick värt?

Det råder ingen tvekan om att Warlick tjänar en bra lön och har kunnat samla bra nettoförmögenhet. Men hennes exakta nettovärde har ännu inte avslöjats men informationen kommer att uppdateras så snart den är tillgänglig.

Hur mycket tjänar Holly Warlick?

Warlick som tidigare huvudtränare för Lady Volunteers under säsongen 2018-2019 fick hon en lön på $ 665.000 under 2018 och året 2019 ökade hennes lön till $ 690.000.

Var bor Holly Warlick?

Holl bor i Tennessee, USA.

Är Holly Warlick eller vid liv?

Warlick lever och har god hälsa. Det har inte rapporterats att hon är sjuk eller har några hälsorelaterade problem.

Var är Holly Warlick nu?

Holly arbetar som collegebasket och tidigare tränare för Tennessee Lady Volunteers.

Holly Social Media Accounts

Relaterade biografier

Du kanske också vill läsa Var , Karriär , Familj , Relation, Kroppsmått , Förmögenhet , Prestationer, och mer om:

  • Kellie Harper

Referenser

Vi erkänner följande webbplatser i skrivandet av denna artikel;

kristopher turner filmer och tv-program
  • Wikipedia
Holly Warlick Wife: Bio, Wiki, ålder, längd, lön och nettovärde - Kända Människor I Usa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 5667

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.